30 Nisan 2025 Çarşamba günü Zonguldak’ta oynanacak olan Zonguldak Spor – Kahramanmaraş İstiklal Spor Play-off karşılaşması öncesi trafik akışıyla ilgili düzenleme yapıldı. Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, karşılaşmanın oynanacağı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu çevresinde trafik yoğunluğunu önlemek amacıyla Fener Caddesi saat 12.00 itibariyle araç trafiğine kapatılacak.

Valilik açıklamasında, maç günü yaşanabilecek olası trafik sıkışıklığını önlemek için vatandaşlardan bazı noktalara dikkat etmeleri istendi. Bu kapsamda, Kadırga Caddesi, Kapuz Caddesi, Behçet Kemal Çağlar Caddesi, İhsan Soyak Sokak, Yayla Kavşağı ve Fener Kavşağı gibi bölgelerde araç duraklama ve parklanmasına izin verilmeyecek.

Sürücülerin bu süreçte alternatif güzergahları tercih etmeleri ve özellikle maça gelecek taraftarların toplu taşıma araçlarını kullanmaları tavsiye edildi. Yetkililer ayrıca, trafik işaret ve işaretçilerine uyulmasının önemine dikkat çekti.

Zonguldak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların gösterdiği anlayış ve iş birliği için teşekkür edilirken, karşılaşmanın huzur içinde geçmesi temennisinde bulunuldu.