AK Parti Zonguldak Heyetinden Bakan Kurum’a Ziyaret

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak’ın gelişimi için sahada ve masada durmaksızın çalıştıklarını belirterek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ettiklerini açıkladı.

AK Parti’nin 169. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı kapsamında yapılan görüşme talebi doğrultusunda, Zonguldak Valisi, milletvekilleri, İl Genel Meclisi Başkanı ve belediye başkanlarıyla birlikte Bakan Kurum ile bir araya geldiklerini belirten Çağlayan, kentin kalkınması ve belediyelerin projeleri için önemli istişarelerde bulunduklarını ifade etti.

Zonguldak’a Yeni Rekreasyon Alanı Müjdesi

Bakan Murat Kurum’un Zonguldak’a yönelik desteklerinin devam ettiğini vurgulayan Çağlayan, kent için hayata geçirilecek yeni projelerden birinin Zonguldak ile Kilimli tünelleri arasına yapılacak yürüyüş ve bisiklet yolları ile rekreasyon alanları olduğunu duyurdu. Projenin, bölge halkına deniz manzaralı sosyal bir alan sunacağını belirten Çağlayan, Kilimli ve Zonguldaklı vatandaşların bu alanda keyifle vakit geçirebileceğini söyledi.

“Daha Yaşanabilir Bir Zonguldak İçin Çalışıyoruz”

Şehrin imarı, kalkınması ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurgulayan Çağlayan, “Sayın Bakanımız, her zaman olduğu gibi Zonguldak’ımıza önemli desteklerde bulundu. Tüm belediyelerimize ve İl Özel İdaremize verdiği katkılar için kendisine teşekkür ediyoruz. Zonguldak için, daha güzel bir gelecek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.