Gazipaşa Caddesi’ndeki Çukurlar Tepki Çekti
Zonguldaklı bir vatandaş, kentin en işlek noktalarından biri olan ve “mecburiyet caddesi” olarak bilinen Gazipaşa Caddesi’ndeki bozuk yolları ve su birikintilerini sosyal medyada paylaşarak yetkililere tepki gösterdi.
Şehir merkezinin ana arterlerinden biri olmasına rağmen uzun süredir bakımsız olduğu iddia edilen cadde üzerinde oluşan çukurlar ve yağış sonrası meydana gelen su birikintileri, vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkiliyor.
Yaşanan duruma dikkat çekmek isteyen vatandaş, çektiği fotoğrafları paylaşarak şu ifadeleri kullandı:
“Güzel ülkemin birçok yerini gezdim, gördüm ama şehir merkezinde bir ana caddenin böyle göründüğüne şahit olmadım. Zonguldak… Sorumsuz sorumlulara duyurulur.”
Paylaşım kısa sürede çok sayıda kişi tarafından desteklenirken, birçok Zonguldaklı da benzer sorunları yaşadıklarını belirterek yetkilileri göreve çağırdı.
Özellikle yağışlı havalarda çukurların görünmez hale gelmesi nedeniyle sürücülerin ve yayaların zor anlar yaşadığı belirtilirken, cadde için acil bakım ve onarım çalışması yapılması gerektiği vurgulanıyor.
Vatandaşlar, şehrin en yoğun caddelerinden birinin bu durumda olmasının Zonguldak’a yakışmadığını ifade ederek, sorunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını bekliyor.








