MHP Zonguldak’ta Kongre Heyecanı:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanlığı’nın 15. Olağan İl Kongresi, 12 Eylül 2026 Cumartesi günü büyük bir coşkuyla gerçekleştirilecek. İl Başkanı Orhan Korkmaz öncülüğünde hazırlıklarını sürdüren teşkilat, kongreyi MHP’ye yakışır bir birlik ve beraberlik atmosferinde tamamlamayı hedefliyor.

MHP Zonguldak İl Başkanlığı, 15. Olağan İl Kongresi için geri sayıma geçti. İl Başkanı Orhan Korkmaz imzasıyla yayımlanan davette, partililer ve tüm vatandaşlar kongreye davet edilirken, kongrenin 12 Eylül 2026 Cumartesi günü saat 12.00’de Beyaz Saray Düğün ve Kongre Salonu’nda (Memurlar Lokali) gerçekleştirileceği duyuruldu.

“Kardeşlik kalbimizde, gelecek aklımızda”

Kongre davetiyesinde yer alan “Kardeşlik kalbimizde, gelecek aklımızda” mesajı, yeni dönemin birlik ve dayanışma vurgusunu öne çıkarıyor. Kongrede MHP Zonguldak İl Teşkilatı’nın yeni dönem yönetiminin belirlenmesi beklenirken, teşkilatın önümüzdeki yıllardaki yol haritası da şekillenecek.

Korkmaz’dan MHP’ye yeni bir ivme

Göreve geldiği günden bu yana teşkilat çalışmalarına hız kazandıran İl Başkanı Orhan Korkmaz’ın, MHP Zonguldak teşkilatına önemli bir hareketlilik getirdiği parti tabanında sıkça dile getiriliyor. Sahada aktif bir çalışma yürüten Korkmaz, kongreyi yalnızca bir seçim süreci değil, aynı zamanda MHP’nin Zonguldak’taki birlik ve güç gösterisi olarak görüyor.

Tüm hazırlıklar tamamlanıyor

Kongre öncesinde salon düzeninden delegasyon organizasyonuna, ilçe teşkilatlarının katılımından misafir ağırlama planlamalarına kadar tüm hazırlıklar titizlikle sürdürülüyor. MHP Zonguldak İl Başkanlığı, 15. Olağan İl Kongresi’nin yüksek katılım ve büyük bir coşkuyla tamamlanması için teşkilatın tüm kademeleriyle yoğun mesai harcıyor.

12 Eylül’de gerçekleştirilecek kongrenin, MHP Zonguldak teşkilatında yeni dönemin başlangıcını simgeleyen güçlü bir birlik mesajıyla tamamlanması bekleniyor.