CHP Zonguldak İl Başkanı Dural: "İktidar Yolculuğumuzun Startını Verdik!"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, 23 Mart'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Ön Seçimi öncesinde ilçe başkanlarıyla bir araya geldiklerini ve seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulunduklarını açıkladı.
"Cumhurbaşkanı Adayımızı Belirlemek İçin Sandık Başına Gidiyoruz"
CHP’nin Cumhurbaşkanı ön seçim sürecinde aday olarak gösterilen Ekrem İmamoğlu’nun bazı illerde ziyaretler gerçekleştireceğini belirten Dural, "Bu kapsamda, 12 Mart'ta Kastamonu İl Başkanlığımızın ev sahipliğinde Sayın Ekrem İmamoğlu’nu karşılayacağız" dedi.
"Türkiye'yi Adalet ve Güçlü Demokrasi ile Yöneteceğiz"
Dural, açıklamasında şunları kaydetti:
"Türkiye'yi adalet, halkın iradesi ve güçlü demokrasi ile yöneteceğiz. Cumhurbaşkanı adayımızı belirlemek için hep birlikte sandık başına gidiyoruz. Bu mücadelede, eşitlik ve hukukun üstünlüğü ilkeleriyle Türkiye’yi yeniden inşa etmek için bir aradayız!"
Tüm vatandaşları ön seçimde oy kullanmaya davet eden Dural, "23 Mart Pazar günü yapılacak ön seçimde Cumhurbaşkanı adayımızı belirlemek için sen de gel, seç, tarihe geç!" ifadelerini kullandı.