Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural ve teknik ekip eşliğinde şehir genelinde yürütülen çalışmalar ile hayata geçirilen sosyal projeleri yerinde inceledi.

İnceleme turu kapsamında ilk olarak Kapuz Plajı’nda bulunan Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Çalışma Salonu ziyaret edildi. Burada ders çalışan öğrencilerle bir araya gelen heyet, gençlere başarı dileklerini iletti.

Ardından, Orta Kapuz/Tersane Mevkii’nde sürdürülen çevre düzenleme çalışmaları yerinde gözlemlendi. Bölgedeki gelişmeler hakkında yetkililerden bilgi alındı.

Heyet, teknik gezi kapsamında daha sonra Refik Fenmen Okuma Salonu, Anne Kafe, Emekli Kıraathanesi ve Kent Lokantası’nı ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Vatandaşları da dinleyen heyet, sosyal projelerin önemine dikkat çekti.

Gezi, tadilat çalışmaları hızla süren ve kısa süre içinde hizmete açılması planlanan Halk Market’in incelenmesiyle sona erdi.

Zonguldak Belediyesi’nden yapılan açıklamada, halkın ihtiyaçlarına yönelik sosyal projelerin hayata geçirilmesine ve şehrin yaşam kalitesini artıracak çalışmalara kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.